Inschrijven kan via het inschrijvingsformulier

Wat?
We weten allemaal dat als we bepaalde fysieke prestaties willen neerzetten, we ook bereid moeten zijn om ons lichaam hiervoor te trainen. Wil je bredere schouders? Tja, dan zal je ook oefeningen moeten doen om die spieren te versterken.

Waar veel mensen zich minder bewust van zijn is dat we ook mentale spieren hebben!

Zijn jouw mentale spieren goed getraind zodat je beschikt over een portie gezonde Geest-Kracht? Of zijn bepaalde spieren over-ontwikkeld, worden andere niet of niet correct gebruikt, waardoor jouw Geestkracht je momenteel eerder negatief beïnvloedt?

Zeker als je geconfronteerd wordt met een ernstige ziekte is Gezonde Geest-Kracht als patiënt, maar ook als partner, familie een must.

Ook los daarvan is beschikken over Gezonde Geest-Kracht een prachtig cadeau aan jezelf om de uitdagingen die op ons levenspad komen aan te gaan.

Ben je nieuwsgierig over welke mentale spieren we beschikken én hoe jij Gezonde Geest-Kracht kan ontwikkelen en behouden? Aarzel niet en kom naar deze boeiende sessie.

Wie?
Annick Gunst, lotgenote (Hodgkin 4A), eigenaar van GA voor Grace.


Wanneer?
Zaterdagnamiddag 5 mei 2018

Samenkomst: vanaf 13u30
Start sessie: 14u
Pauze voorzien met drankje en stukje taart
Einde sessie: 16u30
Mogelijkheid tot gezellig napraten tot 17u30

Waar?
Gebouwen van OZ
Gistelsesteenweg 291 8200 Sint Andries Brugge, zaal Tia Hellebaut (3de verdieping)
Opgepast: de gebouwen liggen op een stukje Gistelsesteenweg dat dwars op de grote Gistelsesteenweg (Brugge-Gistel) ligt. Voor de gps, voer in: Coördinaten: 51.2014243 - 3.1944843

Ruime mogelijkheid tot gratis parkeren

Kostprijs?
Prijs leden LVV: 3 €
Prijs niet-leden LVV: 5 €

Inschrijving?
Schrijf je in via de website van LVV, op de homepagina vind je het inschrijvingsformulier.
Jouw plaatsje is definitief gereserveerd na overschrijving van het bedrag op rekening van LVV met vermelding van “Gez Geestkracht + jouw naam”.